Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 236 237 97 83
WEB https://yunusemremtal45.meb.k12.tr
Adres : Aynıali Mah. Kenzi Cad. No 45 Yunusemre / Manisa
VİZYON : Manisa Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Olarak BİZ; öğrencililerimizi, çağın gerektirdiği anlayışa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanıma sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayatına yansıtan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiğinin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacağı bir hayata hazırlamak için VARIZ.
MİSYON : Manisa Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Olarak Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, mesleki donanımlarını, kendi istek ve kabiliyetlerini de dikkate alarak çağın gerekleri doğrultusunda şekillendirerek kendine güvenen sorumluluk sahibi, yeniliklere ayak uydurabilen, vatanını ve milletini seven, mesleki anlamda yetişmiş, mesleğiyle ilgili donanıma sahip, sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilen kalifiye insan gücü olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Örgün Öğretim